קרקר מקמח כוסמין מלא ושיבולת שועל בריא וטעים אש

קטגוריה: תזונה ומתכונים | מאת: טלי שיאצו


קרקר מקמח כוסמין מלא ושיבולת שועל בריא וטעים אש, אני חייבת לתת אזהרה, זה כל כך טעים שזה נגמר מהר מאוד, אל תבנו על זה שזה נשאר כמה ימים!

.
.
קרקר מקמח כוסמין, קל ופשוט להכנה, לערבב הכל ולהכניס לתנור
קרקר מקמח כוסמין | המצרכים

כוס קמח כוסמין
כוס קוואקר עבה (שיבולת שועל)
חצי כוס גרעיני חמניות
חצי כוס גרעיני דלעת
1/3 כוס זרעי פשתן או קצח או גם גם תלוי מה יש לכם ומה אתם אוהבים
1/3 גרעיני שומשום
2 כפות זרעי צ'יה
2 כםות קצח
2 כפיות זעתר
1/3 כוס שמן זית
כפית וחצי מלח ( לא בהריון זה הרבה מידי)
2 כוסות מים, תתחילו בכוס וחצי ותוסיפו לאט לאט

(ניסיתי גם עם חמוציות, פחות מומלץ, אבל אם מתאים לכם חריפות אז זה יוצא מעולה עם שום כתוש ובצל סגול קצוץ דק, ואפשר גם להוסיף פלפל שאטה גרוס (צ'ילי מקסיקני).

קרקר מקמח כוסמין | אופן ההכנה

לערבב הכל, לרפד תבניות בנייר אפייה, תמרחו שכבה דקה של שמן, ומעל הניחו שכבה דקה של הבצק, באופן אחיד!
מכניסים לתנור שחומם מראש בערך 200 מעלות כל אחת והתנור החזק שלה,
עדיף להוציא אחרי 10 דקות על מנת לסמן את החריצים אפשר עם סכין אפשר עם גלגלת פיצה, ואז לתת לזה עוד 15-20 תוסיפו זמנים לפי כמה שצריך אבל בגלל שזה דק זה מוכן מהר, זהירות שזה לא ישרף. אפשר גם לפזר פלפל שחור ומלח גרוס מעל.


.
.
הדבר הזה כל כך טעים שהוא פשוט נגמר עוד לפני האחסון שלו! ואם בכל זאת נשאר לכם, חכו שזה יתקרר ואז תשמרו בכלי אטום
מעולה עם לבנה, זעתר שמן זית וזיתים, אבוקדו, חמאה, בקיצור כל מה שטעים לכם!

.

.

>>> עוד מתכונים

> פיתות מקמח כוסמין 

> לחם מקינואה וטחינה גולמית 

> קרקרים מקמח כוסמין מלא – פשוט להכנה

בהצלחה!
שתפו אותנו בתוצאות שלכם
בתיאבון!!

 






לוח אירועים

לכל האירועים