קרקר מקמח כוסמין מלא ושיבולת שועל בריא וטעים אש

קטגוריה: תזונה ומתכונים | מאת: טלי שיאצו


קרקר מקמח כוסמין מלא ושיבולת שועל בריא וטעים אש, אני חייבת לתת אזהרה, זה כל כך טעים שזה נגמר מהר מאוד, אל תבנו על זה שזה נשאר כמה ימים!

.

.
קרקר מקמח כוסמין, קל ופשוט להכנה, לערבב הכל ולהכניס לתנור

קרקר מקמח כוסמין | המצרכים

כוס קמח כוסמין
כוס שיבולת שועל דק
4\3 כוס גרעיני חמניות
חצי כוס גרעיני דלעת
3\1 כוס זרעי פשתן או קצח או גם גם תלוי מה יש לכם ומה אתם אוהבים
2 כפיות זעתר
2 כפיות וחצי שמן זית
כפית וחצי מלח ( לא בהריון זה הרבה מידי)
2 וחצי כוסות מים

(ניסיתי גם עם חמוציות, פחות מומלץ)

קרקר מקמח כוסמין | אופן ההכנה

לערבב הכל, זה יוצא בלילה לבנה מלאה בגרעינים וזרעונים, לא צילמתי המראה לא מלבב
לגבי האפייה של זה,
גובה הקרקר תלוי בתבנית ובכמות הבלילה שאתם יוצקים, העדיפות היא לשכבה דקה,
לרפד 2 תבניות בנייר אפייה, ומורחים את בלילת הקרקרים באופן שווה על שתי התבניות.
מכניסים לתנור שחומם מראש בערך 200 מעלות כל אחת והתנור החזק שלה,
עדיף להוציא אחרי רבע שעה על מנת לסמן את החריצים אפשר עם סכין אפשר עם גלגלת, ככה זה נראה אצלי
.

.
אני באופן אישי אוהבת את זה מאוד יבש ואפילו שרוף, אז אחרי 15 דקות והסימונים,
מומלץ לתת לזה להיות בתנור לפחות עוד 30\40 דקות,
אני הוספתי עוד זמן יבוש על טמפ' נמוכה של 100 מעלות,
הדבר הזה כל כך טעים שהוא פשוט נגמר עוד לפני האחסון שלו!
.


.

>>> עוד מתכונים

> פיתות מקמח כוסמין 

> לחם מקינואה וטחינה גולמית 

 

בהצלחה!
שתפו אותנו בתוצאות שלכם
.

חגית פניני

.

בתיאבון!!